Opsta bolnica Krusevac
slide01 slide02 slide03 slide04 slide05 slide06
English   Deutsch
YouTube   Facebook
krusevac.ob.rfzo.rs
Veze
Ministarstvo zdravlja

RFZO

Lekarska komora Srbije

Srpsko lekarsko društvo

Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije

Komora biohemičara Srbije

Nacionalni vodiči dobre kliničke prakse

Stanje zdravlja
Treća akcija besplatnih preventivnih pregleda
Treća akcija besplatnih preventivnih pregleda

U nedelju, 19.11.2017. godine u Rasinskom okrugu je izvedena treća akcija besplatnih preventivnih pregleda kada je rađen ultrazvuk abdomena i pregled hormona štitaste žlezde, preventivni pregledi grudi a po potrebi i mamografski pregled...


  • 138 čitanja
Saopštenje - akcija besplatnih preventivnih pregleda
Saopštenje - akcija besplatnih preventivnih pregleda

U nedelju, 15.10.2017. godine, u periodu od 08:00-16:00 časova, nastavlja se akcija besplatnih preventivnih pregleda koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Ovog puta, Opštoj bolnici Kruševac se pridružuju i domovi zdravlja Rasinskog okruga - Dom zdravlja u Kruševcu, Trsteniku, Ćićevcu, Varvarinu, Brusu i Aleksandrovcu.

U Opštoj bolnici Kruševac, na Internom odeljenju, radiće se ultrazvuk stomaka, a za muškarce preko 50 godina i PSA test-laboratorijska analiza prostate.

Preventivni ginekološki pregledi i Papanikolau test vršiće se u kruševačkom Domu zdravlja, u Topličinoj ulici, u Službi za zdravstevnu zaštitu žena i trudnica.

Naglašavamo, da na navedene preventivne preglede mogu da dođu svi zainteresovani građani Rasinskog okruga, bez obzira da li imaju zdravstvenu knjižicu.


  • 145 čitanja
Donacija iz Švajcarske
Donacija iz Švajcarske

U petak, 21.07.2017. godine, porodica Miladinović, Dragica i Dragan iz Jablanice, koji su na privremenom radu u Švajcarskoj, donirala je Opštoj bolnici Kruševac 100 kilograma teške pakete sa medicinskim uniformama, što je preko 200 komada dvodelnih uniformi i preko 200 jakni za zaposlene...


  • 352 čitanja
Donacija Crvenog krsta Kruševac
Donacija Crvenog krsta Kruševac

Donacija Crvenog krsta Kruševac Ginekološko akušerskoj službi opšte bolnice Kruševac


  • 302 čitanja
Konferencija Akreditacija zdravstvenih ustanova Srbije
Konferencija Akreditacija zdravstvenih ustanova Srbije

U četvrtak, 30.03.2017. godine, u kruševačkom pozorištu održana je Kongerencija Akreditacija zdravstvenih ustanova Srbije u cilju unapređenja kvaliteta i bezbednosti, koju je organizovala Opšta bolnica Kruševac i Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije. Konferenciji su prisustvovali predstavnici zdravstvenih ustanova centralne i zapadne Srbije svih nivoa zdravstvene zaštite i zdravstvene ustanove koje su u 2017. godini stekle sertifikate o akreditacijama, koje su im ovom prilikom uručene...


  • 533 čitanja